HİKAYEM DRAMAM VE BEN PROJESİ

HİKAYEM DRAMAM VE BEN

Okulumuz Anasınıfı C şubesinde ‘’Hikayem Dramam ve Ben’’ isimli e twinning projesi başlamıştır.Proje ortaklarından okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Hafızoğlu 10’ u Türk 3’ ü Azerbaycanlı olmak üzere 13 öğretmenle projeyi yürütmektedir.Projemizde anketle belirlenen 5 hikaye seçilip ,her bir hikaye için 2 haftalık süreçte belirlenen drama ve etkinlikler yapılarak işlenecektir.Her hikaye için proje ortakları ile belirlenen calışamalar ,okulda iyi olus etkinlikleri planlanarak uygulamalar yapılacaktır.İlk kıtabımız degnek adam hikayesiyle projemizi baslattık ve çocukların tüm süreçte cok eğlendiklerini ve keyif aldıklarını gözlemledik.Proje calışmalarımız diger 4 kitabımızla devam edecektir.Çalısmaları adına öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

15-02-2024